Smakebiter ifra epla-nettbutikken min

torsdag 15. januar 2015

Ble du skremt no?

Bloggen min har ligget brakk i over 2 år + i tillegg et foregående år til med få innlegg,så jeg sier ikke noe på om du skvatt til da det plutselig dukket opp et innlegg ifra meg nå.
Tanken på å få blogget igjen har vært der hele tiden. Data tar mye energi og særlig når en har veldig lite ifra før. En må prioritere og situasjonen min tilsa at jeg måtte legge bloggen,samt bloggverdenen på is en stund.

2015 må vel bli et toppers år,trur du å det? Januar er også en fin måned til å begynne med litt blogging. Ikke noe nyttårsforsett, men et helt nytt år med blanke ark er foran oss og som skal fylles med mange nye kreative krumspring. Er ikke det herlig og spennende, gleder meg.
Tenker det passer at jeg nå gjør et forsøk på et lite comeback og få blogget så smått fremover i dette året. Allerede nå med dette innlegget har jeg jo blogget dobbelt så mye som i de 2 forrige årene. Blir nok litt prøving og feiling på meg for her på oppsettet for bloggen har det skjedd en del endringer siden sist jeg blogget,men satser på at det skal gå noenlunde bra. Jeg hiver meg uti det igjen og prøver.


Ha en superfin torsdagskveld...vi "sees" vel plutselig igjen, advarselen fikk du ihvertfall nå ;-)
Ingen kommentarer:

Takker for besøket og velkommen tilbake..

Hilsen

Y`s design

Y`s design

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails