Smakebiter ifra epla-nettbutikken min

tirsdag 29. desember 2009

Desemberstrikkinga mi


Tittei!!! Her er en liten oppsummering på hva jeg har fått strikket og som er ferdig siden forrige innlegg ehh eller kan jeg si det på en annen måte "den siste måneden" eller "hele desember". Ble liksom helt stopp på blogginga etter julebutikken var over, men strikkepinnene hverken kunne eller ville legges helt på hylla for det.

Joda,det har blitt nok et par med snøonga i desember. De har også flyttet ut og fått seg nye hjem nå i julemåneden. Men på nyåret kommer det nye snøonga i huset her igjen tenker jeg :-D ser iallefall slik ut det som blir produsert av strikkepinnene nå i romjula. Det er godt å ha noen fridager,bare slappe av og kose seg inne i snøværet med et strikketøy.

Kopptua nr.16 er strikket i som vanlig i garnet:Tuva (farge 604) og

12.paret med lommetøffla er strikket i:Vinking sport (farge 550)
Lue strikket i hvit artic og i tillegg strikket jeg innimellom i mønsteret med garnet beo. Lua ble da myk og pusete. :-)

Jeg glemte selvfølgelig å ta bilde av de 2 sjalene i rødt og sølvgrått lin/silkegarn før de ble levert. Så det rette bildet har jeg ikke av dem. Helt på tampen av året fikk jeg da prøvd strikkemaskina mi igjen også.


Ønsker dere alle ei fortsatt fin romjul og ei flott nyttårshelg!
Vi "sees" igjen i 2010!!

9 kommentarer:

Britaiskogen sa...

Jeg synes det er godt med en liten strikkepause nå i jula, men kjenner at jeg er snart klar for nye strikkeoppdrag når jeg ser hvor flittig du er. Ha en fin dag, og riktig godt nytt strikkeår!

snakkemunn sa...

Fine ting som er kjekt å strikke. Jeg strikker og slapper av i julen innimellom folk og mat. :-)

Greta sa...

hei på dei kjære venn. Du har fått gjort mye i desember, du hadde bare ikkje vist oss det. Men så kom du med det aller meste nå. Flott og praktiske ting alt sammen. Skulle gjerne sett sjala dine da. Kanskej vi får se dem seinare.
Håpe at dien drømmer og forventninger for 2010 går i oppfyllelse. Det er mye opp til oss sjølv. Om vi vil ta dei rette grepa og ofre det som skal til for å få det ein virkelig vil.
Gjer vi det får vi til det aller aller meste. Godt nytt år til deg kjære bloggvenn.

Elins Strikkeri sa...

Ja her var det mykje flott, du har no jammen fått gjort "litt" i desember!! Dei snøbarna er så søte, ha eit godt Nyttår:))

strikkedilla sa...

Så utrolig masse flott du har fått strikket. Ønsker deg og dine et godt nytt år

Anonym sa...

Oppdal kaller.Så mye fint du har srikket.Du er kjempe flink.ØNSKER DEG ETT RIKTIG GODT NYTT ÅR.Klem fra Bodil...blogges neste år...

Matja sa...

Så mye fint du har laget.Snøbarna er bare helt nydelig.Takk for mange hyggelige kommentarer i året som gikk og et riktig Godt Nytt år til deg og dine.

Anne Lise sa...

Her var det mye fin strikk og hekkel. Snøbarna var bare helt skjønne. Kan skjønne at de er vanskelig å kvitte seg med. Ha en fin helg.

Eli A. sa...

Så fine nisser !! Artig med nisser som ikke er bare røde :-)

Takker for besøket og velkommen tilbake..

Hilsen

Y`s design

Y`s design

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails