Smakebiter ifra epla-nettbutikken min

fredag 10. juli 2009

Mere hekling ifra

"Hekling i sommersol" . Ikveld ble også heklanettet ferdig, og ute har det vært grått og trist vær i hele dag. Forhåpentligvis så dukker nå sola opp igjen her også,men "hekling i sommersol"-kveldstunden fortsetter tross dårlig vær,nytt prosjekt er igang. Og så har jeg forferdelig lyst til å hekle et sjal til meg selv også,samme som det i ruter men i andre farger. Men det var dårlig med fargeutvalget på garnet her i byen,så det får vente til jeg kommer meg innom en garnbutikk et annet sted..og det skulle nok la seg gjøre om ikke så lenge heller regner jeg med.
********************************************************************************
Design: O.Kleppe
Garn: Svale, 200 gr. farge 2621 Lin
Heklenål nr. 4
Str.: ca. 35 x 40 cm

torsdag 9. juli 2009

Tøfler


hekla ifra boka "Hekling i sommersol". Kjøpte garn samtidig som boka, så en hadde noe en kunne sette igang å hekle med engang.

*********************************************************
Design:O.Kleppe
Garn:Hubro farge:0010 200gr.
Heklenål: 9
Str.: dame

tirsdag 7. juli 2009

Knappeløs....

Lillestakken har ligget ferdig strikket ei ukes tid og ventet på å få montert knapper. En skulle tru at ihvertfall jeg hadde liggende noe sånt som knapper som har huset fullt av ting og tang i hobbyutstyr. Men neida noe så enkelt som 4 hvite knapper det hadde jeg selvsagt ikke.


Hva gjør man da??


Stikker på butikken for å kjøpe 4 stk.hvite knapper og kommer ut med tja..noen flere. Skal ikke stå på det at en ikke har knapper i hus i nærmeste fremtid ihvertfall. Kjekt å ha.. :-)
**********************************************************
Design: ifra boken "Myk start"
Garn: Gjestal babyull hvit 2 nøster
Pinner: nr.2,5 og 3
Str.: 4-8 mnd.



mandag 6. juli 2009

Heklet i sommersol


trekantsjal i ruter...






Det gikk radig med å få heklet rutene,og så stod sammensyingen igjen da..hmm så litt svart på det,er jo bare sååå glad i å sy isam
men.. Men no var det å ta seg selv i nakken å ta seg på tak å få det unna med engang..og så ble gjort også,satt og sydde ikveld til sjalet ble helt ferdig.. Lett,luftig,varmt og mykt ble det..deiliig..var verd det,synd rosa ikke er helt min farge. :-) Spørs om en ikke må hekle et til seg selv også i litt andre farger,men skal bare først... :-)




**********************************************************
Design:O.Kleppe
Garn:Kitten Mohair.. 120 gr. 1002 naturhvit,60 gr. 4513 rosa,30 gr. 2331 beige
Heklekrok nr.8
Str.: ca. 190 cm bredde og ca. 110 cm lengde midt bak.


fredag 3. juli 2009

Hekling i sommersol

I går dukket endelig boken som jeg hadde bestilt og har ventet på at skulle komme. Som jeg håpte og hadde forventninger til så var der mye fint og fristende ja..og idag kom det ehh mere garn i hus også..
Første prosjektet fra boka er igang...og i sommersol..

Takker for besøket og velkommen tilbake..

Hilsen

Y`s design

Y`s design

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails