Smakebiter ifra epla-nettbutikken min

lørdag 3. september 2011

Romantiske pulsvanter


Et knippe med romantiske pulsvanter og pulsvarmere som jeg strikket og heklet  i august,men som har ventet på å få den siste finish samt fotoseansen av de da. Det lir nok mot kaldere tider selv om en ikke kan tru det her på denne kanten av landet for tiden. Her har sommeren som vi ikke har hatt tidligere i år kommet, temperaturer opp mot 20 grader. Skal ikke si nei takk til en nydelig høst,det er en fantastisk flott årstid med vakre farger som en bare skal og kan nyte.

Romantiske naturhvite luksuspulsvanter
Romantiske naturhvite luksus pulsvanter er strikket og heklet i ett av mine favoritt garn MIRASOL 100% alpakka (farge2001 Natur). Lette og varme pulsvarmere som er veldig behagelig å ha på seg. De har hull til tommelfinger. Lengde: 25 cm
.
Litt om garnet som er brukt i disse pulsvantene:
Navnet Mirasol kommer fra en indianerjente etablererene til Du Store Alpakka traff oppe i Andesfjellene. Det ble et sterkt møte som resulterte i at de laget dette garnet. Når du kjøper et nøste Mirasol bidrar du med kr 3,- som går uavkortet til Mirasols skoleprosjekt. Skolen ble tatt i bruk i 2008.

Lys blå romantiske pulsvanter i alpakka
Lys blå romantiske pulsvanter er strikket og heklet i alpakka fra Sandnes (farge Lys blå 6211). De er myke og varme å ha på. Pulsvantene har hull til tommelfinger. Lengde: 25 cm.

Romantiske pulsvarmere lys lyng


Romantiske pulsvarmere i ull er strikket og heklet i Smart 100% ren ull farge lys lyng nr. 4622.  Pulsvarmerene er litt tykkere og tyngre enn de som er laget i alpakka. Disse har ikke hull til tommelfinger. Lengde: 27 cm.

Ekstra lange romantiske pulsvanter

Ekstra lange romantiske pulsvanter i ull er strikket og heklet i Smart 100% ren ull farge 4853 mørk lyng. Disse har en lengde på  40 cm så de går langt oppover armene ( se bilde under). Gode og varme til kaldere tider samt et lekkert tilbehør.Pulsvantene har hull til tommelfinger.

Ønsker min nye følger Liss hjertelig velkommen, håper du vil trives her hos meg. 

Ha en riktig trivelig helg alle sammen og kos dere!
Klem ifra Yvonne

7 kommentarer:

Evas hobbyer sa...

Skikkelig fine:)) Her er det bare regn om dagen:/ Flomvarsel og greier:S Ha en fin helg videre:D

Greta sa...

Mange par med flotte pulsvanter. det er ein favoritt hos deg de der tror eg. Må ta å få prøvd mirasolgarnet snart tror eg. Har kjøpt mye garn på Bergensturen, men ein del av det har eg ikkje fått med meg. butikkene har jo ikkje nok i de fargene eg vil ha :0). Ha ein fortsatt fin kveld da du

Anne Lise sa...

Nydelige pulsvanter og delikate farger. Er det egenkomponert oppskrift eller er den å få kjøpt noen plass? Ha en fortsatt fin helg.

Silje sa...

....og de 2 øverste rakk ikke å bli varm i butikken engang før jeg kapret dem ;)
De er nydelige!

Klem

Y`s design sa...

Takke takk Eva og Greta.
Greta: Mirasolgarnet er kanskje ikke det enkleste og strikke med,men jeg synes den alpakkaen som er i det garnet er utrolig deilig og mykt.

Anne Lise: takke-takk, Oppskriften har blitt til ved en god del blanding av mitt og noe fra en oppskrift jeg hadde liggende.

Silje: Takke-takk :-) Skal si du var rask på labben ja,veldig kjekt å vite at de skal havne hos deg :-)Håper nå du blir fornøyd.

Ha en trivelig søndag alle sammen! Klems

snakkemunn sa...

Så nydelig de er disse pulsvantene.
Fint at kundene liker de også. Vi må gjøre oss klar til høsten nå tror jeg. :))

Manisk kreativ sa...

Nydelige farger. Takk for inspirasjonen! :)

Takker for besøket og velkommen tilbake..

Hilsen

Y`s design

Y`s design

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails