Smakebiter ifra epla-nettbutikken min

onsdag 31. august 2011

1 år med kjærlighetsknuter

Trur dere ikke at det ble heklet noen englemaskesjal i august også. Tenkte jeg skulle ha en liten pause i å hekle kjærlighetsknuter etter forrige månedsoppdatering,men det "bare" dukket opp noen farger jeg ikke hadde og da kunne jeg ikke motstå.  4 nye sjal ble lagt til i beholdningen min denne månenden,alle er heklet i Kitten Mohair denne gangen.
* 6755 Petrol
* 1002 Naturhvit
* 5153 Lilla
* 4517 Cerise

1 år er gått nå siden jeg første gang prøvde meg på å hekle kjærlighetsknuter og ble helt hekta. Iløpet av det året så har det blitt laget 70 englemaskesjal. Ennu er jeg ikke gått lei,hvorfor?? Bare se på bildet nedenfor, det er tatt av beholdningen min pr.idag. 21 stk. sjal og ALLE i forskjellige farger og nyanser,ikke ett er "likt". Det er så mange flotte farger å se og velge imellom i garnhyllene,og her er jeg så heldig og kunne lage noe i akkurat den fargen jeg vil og føler for å bruke. Mange hærlige bli-glad-av farger å velge i,klart en ikke går lei da. Jeg må si tusen takk til de som har anskaffet seg sjal og som har gjort det mulig for meg å kunne fortsette å lage de, for det er jo begrenset hvor mange en kan ha til eget bruk. Må si tusen takk til alle dere som har fulgt med og holdt ut med englemaskesjalbloggingen min også. Det kan kanskje ha vært litt ensformig til tider i og med jeg prøver å blogge alt jeg lager for min egen del som en slags hobbydagbok. Jeg håper og tror nok at dette blir nok ikke det siste innlegget om kjærlighetsknuter fra meg ,for det er det for gøy  å lage til at en kan slutte med. :-)

 
Vil ønske mine nye følgere hjertelig velkommen til bloggen min, håper dere vil trives her hos meg i tiden fremover.

Takke-takk for alle hyggelige kommentarer til babysettet i forrige innlegg. Setter utrolig pris på dere alle sammen.
Ha en strålende uke og kos dere. 
Klem ifra Yvonne
9 kommentarer:

Greta sa...

Hei vennen. Har skjønt at du er hekta på dem ja. Flotte farger da. Kos deg med hekling av sjal du, så skal eg strikke genser og sokker. ha ei fin helg

Evas hobbyer sa...

Ja, de ser helt nydelige ut:) Og så skjønne farger:)))

Anonym sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min, og jammen fant jeg ikke mye fint i din blogg også!!

Så du har fått deg en ny følger i dag :-))

annepå(vest)landet sa...

Kjære vene, du er produktiv!
Jeg har bare heklet to sånne sjal...til gjengjeld strikket jeg ørten leggvarmere ifjor. Kom godt med i kulda i vinter som var. Blir nok noen til i høst. Som du sier; kjekt å velge i farger og størrelser:)
Stå på, det er en herlig samling sjal du har!

Silje sa...

Herlige farger, og fine sjal! Du e goe!

Kos deg med heklingen! Klem

Marianne Vik Design sa...

De er helt nydelige! Også så mange farver! Kos deg videre med heklingen :o)
Klem

Anonym sa...

Nå ble jeg virkelig imponert! 70 englemaskesjal er virkelig ikke lite! Men jeg skjønner at du ikke blir lei, for de er helt nydelige! Og kitten mohair er jo et utrolig mykt og deilig garn. Har strikket et par halser av det selv.:)

Og veldig kjekt med et fargerikt utvalg da.:)

Ha en superfin kveld!

Klem fra Vibeke

Anonym sa...

Hei.Kjenner meg igjen hær går på bølgetepper kjekt å sette sammen farger.Sjalene dine er kjempe hærlige.Nydelige.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Geitrams sa...

Kor driftig du er! Imponert!

Takker for besøket og velkommen tilbake..

Hilsen

Y`s design

Y`s design

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails