Smakebiter ifra epla-nettbutikken min

onsdag 17. oktober 2012

Hva jeg holder på med ..


montering


Jeg er nå igang med innspurten av årets snenissefamilie som skal være en av premiene på ei julemesse som går av stabelen i slutten av november.
Ting tar tid med meg fortiden, men nå ser jeg lysningen på dette oppdraget ihvertfall. Snenissefamilien er nå så utrolig herlige når den er ferdig, gleder meg og ser frem til det :-) De siste plaggdelene til kona og mannen er under montering, samt noe er allerede ferdig tovet. Huffameg som jeg har gruet meg til tovinga denne gangen. Smånissene er allerede ferdige før ny vaskemaskin kom i hus heldigvis, og nå er jeg igang med plaggene til de store. Jeg er såå spent på hvordan resultatet blir med å tove i nymaskina, tør nesten ikke åpne vaskemaskinsdøra etter vask for å se hva som ligger der. Har utsatt dette lenge nok no,så det får gå som det går. Må si jeg angrer litt på at jeg ikke hadde beholdt den gamle vaskemaskinen og brukt den til toving :-) Ellers savner jeg ikke den gamle, nymaskinen er jo rene luksusen iforhold. :-) Første plaggene gikk det heldigvis bra med, jeg har gjemt det verste til slutt så det skal bli spennende når skjørtet og buksa skal til vask. Får prøve på lav temperatur og heller tove de i flere omganger. Tvi-tvi, så får dere se om det blir noe resultat etter hvert hehe.. Tova og utova plagg


Hva holder du på med ikveld??

Klem

6 kommentarer:

Lindas hobbyhjørne sa...

Det blir spennende å se det ferdig :)
Jeg driver med å strikker et skjerf!
Ha en forsatt fin kveld, klem.

Greta sa...

Eg er så glad eg ikkje driv med toving. Hadde faktisk ikkje hatt nerver til det :0).
det blir spennde å sjå det ferdig. blir sikkert perfekt.
eg strikker..... i kveld

Y`s design sa...

Er veldig spent jeg også :-)
Det begynner å bli kjølig om dagene nå så det er greit å ha noe å tulle rundt halsen :-)
Kos deg med strikkinga. Klem

Y`s design sa...

Det er litt vel mye spennende nå ja,mange timers arbeid skal i vaskemaskina :-) greit med den gamle der viste jeg hvordan den tovet. Får bare lærdommen med nymaskina gå bra uten uhell :-)
Ha en fin-fin strikkende kveld. Klem

Victoria @ sa...

Jeg skjønner skrekken og gruen med å slenge mange timers jobb i maskina! I vinter skal jeg prøve meg på tovede votter, hvis jeg har nerver til det! :)

I går kveld strikket jeg om hverandre på pulsvarmere og skappel-genser.

Ha en god dag! :)

marit´s,,, sa...

Wow så mye fint du lager og så artig at du vil være med på min Give Away.

LYKKE TIL og ha en fin dag.
Marit.

Takker for besøket og velkommen tilbake..

Hilsen

Y`s design

Y`s design

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails