Smakebiter ifra epla-nettbutikken min

lørdag 15. oktober 2011

Naturhvit hals med flettemønster

 Jeg nevnte i et tidligere innlegg her at jeg skulle ta fatt i noen av mine nestenferdige prosjekter for å få de ferdigstilt,og etter en opptelling som kom til 24 så var det vel en nødvendighet. Siden "termostaten" min ikke fungerer helt for tiden og jeg blir kald om halspartiet så blir også mine prosjekter deretter som dere ser. :-) Jeg var så heldig og fikk en kjempetrivelig dame  til å strikke noen flotte strømper med flettemønster til meg,og  når de kom så ble fristelsen stor til og lage noe med flettemønster. Så derav ble denne halsen strikket og  i dobbel alpakka, samt at den fikk dette mønsteret etter inspirasjon fra mine nye flotte sokker. Halsen har ligget og ventet på å få den siste finishen før den ble helt ferdigstilt. Og da selvfølgelig  måtte jeg lure til litt hekling rundt hele kanten nede.
Jeg fortsetter på bunken min med ufoèr så det skal ikke vare så veldig lenge før det dukker opp et nytt innlegg fra meg. :-)

***********************************************************************************
Garn: Drops alpakka natur 0100
Pinner: 4,0 
Heklenål: 4,5
Design: Y`s design Ønsker dere en fortsatt kjempetrivelig lørdagskveld!

6 kommentarer:

Ingunn sa...

Lekker hals du har strikket. Den lå så fint utover skuldrene også, så denne kommer du til å bruke mye, tror jeg. Ha en fin søndag!

Evas hobbyer sa...

Ååå..Den var fin:)) Sånn har jeg lyst på og:D

Greta sa...

Det var ein knallfin hals. heilt rålekker. Og så morra da, at eg kunne vere til insparasjon for deg. Det setter eg stor pris på. Eg gler meg no til eg vert ferdig med alle mine store porsjekt. har veldig lyst på småstrikk. Ha ei fin ny uke

snakkemunn sa...

Dette var lekkert. :))

Rebecka sa...

Hei :O)
Datt over din herlige Epla-butikk og fant fort veien hit, la meg til som følger jeg.
Fantastisk flotte ting du lager.

Mvh Rebecka
www.rebeckasdesign.blogspot.com

Rebecka sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

Takker for besøket og velkommen tilbake..

Hilsen

Y`s design

Y`s design

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails