Smakebiter ifra epla-nettbutikken min

onsdag 26. oktober 2011

Varm om halsen med islandsk ullDenne halsen har jeg hatt veldig lyst til å strikke i lang tid og nå er det gjort. Og den skal være MIN  :-)
Det er første gangen jeg strikker med islandsk ull og det blir helt sikkert ikke den siste. Et deilig garn,kan tenke meg at denne skal bli god og varm til en frossenpinne som meg. Jeg har ikke fått tredd i sløyfen som skal være på halsen når bildene ble tatt. En genser i samme garnet må jeg vel nesten sette på "tilmegframeg-ønskelista" også. Jeg fikk sendt noen prøver av et par andre typer med ullgarn også som skal bli spennende og prøve. Men det MÅ bli etter at vi er ferdig med og arrangere Julehuset. Oioi nå er det ikke mange dagene igjen, fredag 4.november braker det løs. Gleder meg utrolig mye og håper det blir like vellykket som ifjor.

Garn: Lett-lupi farge 1414-1413-0054 og 0051
Pinner: 4,0 og 4,5 mm


Vil takke alle dere som har skrevet de hyggelige kommentarer vedr. pulsvantene mine,veldig koselig og høre at de er likt. TAKKE-TAKK !! 

det kommer flere innlegg med pulsvanter om ikke så lenge. :-)

Veldig koselig å se at det er kommet til 2 nye følgere siden siste innlegg. Hjertelig velkommen skal både Stine og Siri være, og håper dere vil trives her hos meg og tar turen innom iblandt. :-)

Ha en fortsatt flott onsdagskveld alle sammen!
Klem fra Yvonne

5 kommentarer:

Evas hobbyer sa...

Ååå.. Den var fin:D

snakkemunn sa...

Så fint det var dette settet. Mam trenger noe selv også når det blir kaldere. :))

Greta sa...

Hei. Kjempestilig sett. Den halsen var råtøff og ser himmelsk ut.
Lykke til med julehuset. Synd det er så langt dit, ellers skulle eg stukke innom :0). Kanskje eg får til eit besøk der på sommeren eit år. Da mener eg ikkje i julehuset altså. ha ei fin helg

Lindas hobbyhjørne sa...

Så utrolig nydelig !
Ha en fin dag, klem.

Linda sa...

Nydelig:))

Takker for besøket og velkommen tilbake..

Hilsen

Y`s design

Y`s design

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails